REKLAMA
Piškótová bublanina
Piškótová bublanina je ideálny dezert pre tých, ktorí majú radi sladkosti a chcú sa tešiť z klasického receptu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 5 vajec
- 120 g cukru
- 120 g múky polohrubej
- 1 lyžička prášku do pečiva
- 500 ml smotany na šľahanie
- 250 g malin
- 1 vanilka cukor
- 1 lyžička citrónovej kôry
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 180 °C.
2. Krok
V mise vymiešajte vajcia s cukrom a pridajte vanilkový cukor a citrónovú kôru.
3. Krok
Pomaly pridávajte múku s práškom do pečiva a miešajte do hladka.
4. Krok
Plech vymažte maslom a vlejte naň cesto.
5. Krok
Vrchnú časť posypte malinami.
6. Krok
Pečieme 30 minút, až kým sa piškót na vrchu neprekryje bublinami.