REKLAMA
Piškótová torta s mascarpone
Rýchla nepečená piškótová torta s čerstvým ovocím, vhodná aj pre deti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- Veľké balenie piškótov alebo keksíkov
- 1⁄2 kg jemného vyšľahaného tvarohu
- 250 g kyslá smotana alebo biely jogurt
- 2 Balíky vanilkového cukru
- šťava z polovice citróna
- čerstvé ovocie mango
- jahoda
- maliny...)
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Do koláčovej formy alebo zapekacej misky si na dno poukladáme piškóty.
2. Krok
Vo väčšej miske si zmiešame tvaroh, smotanu, cukor, šťavu z citróna a poriadne premiešame. Pokiaľ máte radi sladké, môžete pridať kryštálový cukor alebo iné sladidlo.
3. Krok
Na vrstvu piškótov si vylejeme časť tvarohovej zmesi a na vrch poukladáme čerstvé ovocie. Opäť dáme piškóty, tvaroh a ovocie kým neminieme všetky suroviny.
4. Krok
Koláč si dáme do chladničky na pár hodín stuhnúť a môžeme podávať :)