REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Plnené bravčové karé s hríbovou omáčkou
Fantastické plnené bravčové karé s hríbovou omáčkou, ktoré sa hodí na výnimočné udalosti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 Kúsky bravčového karé
- 4 šálky hríbov
- 4 plátky šunky
- 4 plátky syra
- 1 kus Uhorka
- 1 kus paprika
- soľ
- korenie
- 1 kus vajce
- strúhanka
- 2 šálky domácej smotany
- 2 strúčiky cesnaku
- olej na vyprážanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Začnite tým, že karé naporcujete na jednotlivé kusy. Kožu si odstráňte. Následne ho nakrájajte tak, aby ste mohli do každého kusu vložiť plátok šunky, syra, uhorku a papriky. Nezabudnite ho posoliť a okoreniť. Plátky zabalíme a buď zaviažeme niťou alebo prepichneme špáratkami.
2. Krok
Pripravíme si trojobal. Rezne namáčame najprv vo múke, vajci a nakoniec v strúhanke.
3. Krok
Takto pripravené rolky opečieme na panvici a dáme ich bokom.
4. Krok
Potom na tej istej panvici opražte pokrájané hríby, pridajte nakrájaný cesnak a podlejte smotanou.
5. Krok
Pekáč vložte do predhriatej rúry na 180°C a pečte približne 40 minút.