REKLAMA
Polievka z oranžovej tekvice
Hodí sa maslová tekvica alebo tekvica Hokaidó
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 300 g maslovej tekvice
- 2 jablká
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 zemiak
- 200 ml smotany na varenie
- čerstvé bylinky tymián
- oregano
- s soľ
- čierne korenie
- muškátový oriešok
- olivový olej priordei slovakia
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Do zapekacej misky si dáme očistenú a nakrájanú tekvicu, jablká a cesnak.
2. Krok
Pokvapkáme olejom, okoreníme a na vrch dáme čerstvé bylinky.
3. Krok
Vložíme do rúry a pečieme na 180/30 minút.
4. Krok
Celý obsah presunieme do hrnca, pridáme nakrájaný zemiak a zalejeme vodou.
5. Krok
Varíme, pokiaľ nie sú mäkké zemiaky.
6. Krok
Vymixujeme a pridáme smotanu. Necháme prejsť varom a odstavíme.
7. Krok
Podľa chuti dokoreníme a podávame.
8. Krok
Dobrú chuť!