REKLAMA
Polovnícky guláš z diviaka
Poľovnícky guláš plný chuti diviny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 800 g divina
- 3 ks Cibuľa
- 2 ks nakrájaná červená paprika
- 2 ks paradajky
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice paradajkového pretlaku
- 1 Lyžice mletej sladkej papriky
- 1 Lyžice mletého cesnaku
- 1 lyžička mletej rasce
- soľ a korenie podľa chuti
- masť
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
160 min.
1. Krok
Mäso diviaka očistíme a nakrájame na kocky.
2. Krok
Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké krúžky. Papriky nakrájame na väčšie kúsky.
3. Krok
Na rozpálenej panvici si zohrejeme masť a opečieme na ňom mäso diviaka, kým nie je zatiahnuté.
4. Krok
Opečené mäso vyberieme a na rovnakej panvici opražíme cibuľu, kým nezhnedne.
5. Krok
Pridáme na panvicu aj nakrájanú papriku, cesnak, mletú rascu a mletý cesnak. Opražíme cca 5 minút. Premiešame.
6. Krok
Pridáme na panvicu opečené mäso diviaka.
7. Krok
Zalejeme cca 1,5 litrom vody a prikryjeme pokrievkou.
8. Krok
Dusíme na miernom ohni cca 2 hodiny, prípadne až kým mäso je jemné.
9. Krok
Na konci pridáme nakrájané paradajky a paradajkový pretlak a dusíme ešte cca 10 minút.
10. Krok
Podľa chuti dochutíme soľou a čiernym korením.