REKLAMA
Pomaly pečená krkovička
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 1 kg krkovička
- 6 zemiakov
- 1 bal mrazená zelenina wok
- 1 polievková lyžica bravčová masť
Koreniny
- 1 kl mleté čierne korenie
- 2 kl soľ
- 1 kl grilovacie korenie
- 1 kl cesnakový prášok
- 1 kl kmín
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
300 min.
Mäsko umyjeme a očistíme. Všetky koreniny spolu premiešame a mäsko v koreninách obalíme. Na masti mäso sprudka opečieme zo všetkých strán. Keď je mäso dobre opečené, preložíme do pekáča. Podlejeme trochou a vody a vložíme do vyhriatej rúry na 160stupňov. K mäsu po hodine pridáme zemiaky nakrájané na väčšie kúsky. Pečieme zakryté ďalšie dve hodinky. Pridáme mrazenú zeleninu. Môže byť aj nemusí, podľa chuti. Pečieme ďalšiu hodinku. Mäsko by sa malo dať krásne trhať vidličkou.