REKLAMA
Pravý domáci vaječňý koňak
Naozaj hustý vaječný koňak.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 2 plechovky salka
- 1 mandľový puding
- 1⁄2 l mlieka
- 1⁄2 l rum
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Ako prvé si dáme variť jednu plechovku salka aby sme mali karamelové.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Uvaríme si puding s mlieka a pudingového prášku (môžeme použiť aj vanilkový). Puding necukrujeme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Do vlažného pudingu primiešame salko, normálne aj karamelové. Poriadne premiešame.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na záíver do zmesi prilejeme rum a všetko ponorným mixérom vyšľaháme. Tak aby sme tam nemali hrudky. nalejeme do flaše a uzatvoríme.
Zdroj: Youtube