REKLAMA
Pudingáč “ala cheesecake”
Bombový koláčik na letné dni
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Suroviny
- 250 g maslové sušienky
- 120 g rozpustené maslo
- 120 g rozpustené maslo
Plnka
- 1 l mlieko
- 5 pl hrubá múka
- 1 ks vanilkový puding
- 5 pl kryštálový cukor
- 1 pl maslo
- 2 hrste ríbezlí
- 1 ks červené tortové želé
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Maslové sušienky rozdrvíme v sekáčiku , zmiešame s roztopeným maslom a natlačíme na dno formy 24 cm. ( na dno som dala papier na pečenie)
2. Krok
Múku a vanilkový puding zmiešame s 2 cl mlieka. Zvyšok mlieka s kryštálovým cukrom dáme na platňu zohriať. Keď už je mlieko teplé, prilejeme zvyšné mlieko s pudingom a uvaríme do zhustnutia. Ešte do horúceho pridáme maslo, vymiešame a rovno nalejeme na korpus. Necháme trocha vychladnúť, na puding nasypeme ovocie a zalejeme červeným tortovým želé pripraveným podľa návodu.
3. Krok
Dáme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc.