REKLAMA
Raw jablkový koláč
Tento raw jablkový koláč je bohatý na živiny a prírodné cukor z datlí a jabĺk. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí preferujú surové a vegánske jedlá.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 2 hrnčeky mleté lieskové orechy
- 1 Hrnček mleté mandle
- 2 hrnčeky datle bez kôstok
- 2 ks jablko
- 1 pl citrónová šťava
- 1 kl škorica
- 1⁄2 kl klinček
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V mixéri pomeľte lieskové orechy a mandle na jemnú múku.
2. Krok
Pridajte ďatle a mixujte, kým sa všetky zložky pekne nespoja a vytvoria lepkavú hmotu.
3. Krok
Rozotrite zmes do tortovej formy a pevne ju stlačte na dno, aby vytvorila korpus koláča.
4. Krok
V mise zmiešajte jablká, citrónovú šťavu, škoricu a klinček.
5. Krok
Na korpus koláča rozotrite jablkovú zmes.
6. Krok
Koláč nechajte odležať v chladničke aspoň 2 hodiny, aby sa zosolidifikoval.
7. Krok
Pred podávaním ozdobte koláč plátkami čerstvých jabĺk a posypte ďalšou škoricou, ak si želáte.