REKLAMA

Rebierka na grile

Recept na bravčové rebierka pripravované na grile.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 112 kg bravčových rebierok Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 Lyžice horčice Pridané do
  • 2 Lyžice medu Pridané do
  • 2 Lyžice sójovej omáčky Pridané do
  • 150 ml piva Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

150 min.
1. Krok

Najprv si pripravte marinádu. Do misky dajte prelisovaný cesnak, horčicu, med, sójovú omáčku a pivo. Pomiešajte všetko dohromady a dochuťte soľou a čiernym korením.

2. Krok

Rebierka potrite marinádou z oboch strán a nechajte odpočívať v chladničke minimálne 2 hodiny, alebo ideálne cez noc.

3. Krok

Pred grilovaním nechajte rebierka aspoň pol hodinu odstáť pri izbovej teplote.

4. Krok

Grilujte na stredne silnom ohni približne 10 minút z každej strany, alebo kým nie sú pekné zlatohnedé a mäso je dobre prepečené.

5. Krok

Hotové rebierka servírujte s chlebom a obľúbenou zeleninovou oblohou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4611 receptov

Mäsité jedlá

2175 receptov

Zaváranie

145 receptov

Večera

4312 receptov

Raňajky

1354 receptov

Lacné jedlá

1442 receptov

Cestoviny

520 receptov