REKLAMA
Restovaná cuketa s morčacím mäsom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 morčacie prsia
- 1 malá cuketa
- 3 kus jarná cibuľa
- grécke čierne olivy
- 1 can paradajková omáčka
- korenie štyroch farieb
- soľ
- tvrdý syr
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Nakrájame si morčacie mäso a cuketu na drobné kúsky. Na panvici si orestujeme jarnú cibuľku na troche olivového oleja a pridáme mäso. Keď sa nám mäso zatiahne, pridáme nakrájanú cuketu. Osolíme a okoreníme. Restujeme, kým cuketa nezmäkne. Potom zmes zalejeme celou plechovkou paradajkovej omáčky, pridáme olivy a varíme. Môžeme ešte dochutiť alebo pridať bylinky podľa chuti. Keď je mäsko mäkké odstavíme z plameňa a servírujeme so syrom a jarnou cibuľkou na vrchu.