REKLAMA
Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ
Restované býčie žľazy
Býčie žľazy na cibuľke.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 ks býčie žľazy
- 1 ks Cibuľa
- 3 strúčiky cesnak
- 2 kl horčica dijonská
- 70 g paradajkový pretlak
- soľ
- korenie čierne mleté
- 1 kl cukor hnedý
- 30 g maslo
- 1 pl olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Býčie žľazy si očistíme, umyjeme povykrajujeme vnútorné časti a mäso nakrájame na pásiky.
2. Krok
Na panvici si rozpálime olej, pridáme maslo. Nasekanú cibuľu a cesnak. orestujeme.
3. Krok
Pridáme nakrájané mäso, osolíme a okoreníme. Všetko spolu restujeme aspoň 20 minút.
4. Krok
Po tomto čase pridáme horčicu, pretlak, a cukor. Premiešame a ochutnáme. Podľa potreby dosolíme, dokoreníme.
5. Krok
Môžeme hneď jesť najlepšie s ryžou alebo zemiakmi.