REKLAMA
Rezance so syrovo-cesnakovou omáčkou a chrumkavým kuracím rezňom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 150 g rezance asi
- 1 kuracie prso
- strúhanka
- 1 vajce zmiešané s mliekom a soľou
- hladká múka
- 4 cesnak strúčiky
- 250 ml polotučné mlieko
- syr niva
- podľa chuti soľ
- mleté čierne korenie
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na panvici s olejom som si orestovala prelisovaný cesnak. Potom som pridala mlieko, ktoré som nechala prevariť poriadne. Následne som pridala nivu, ktorú som nechala rozpustiť. Podľa chuti som pridala soľ, čierne mleté korenie a poprípade zahustila.
2. Krok
Rezeň som si obalila v trojobale klasicky, ale potom som ho ešte raz dala do vajíčka a strúhanky aby bol poriadne chrumkavý. Mäsko som dala vysmažiť na domácej masti. Následne som si dala už len uvariť rezance, ktoré som potom scedila a dala do hotovej omáčky a poriadne premiešala. Už len všetko naservírovať a môžete sa do toho pustiť.