REKLAMA

Zdroj: pixabay

Ružičkový kel ako príloha

Ružičkový kel na pare ako príloha k mäsu.

REKLAMA
Ružičkový kel ako jedinečná zelenina – Objav najlepšie recepty a spôsoby prípravy

Recept nájdeš v tomto článku

Ružičkový kel ako jedinečná zelenina – Objav najlepšie recepty a spôsoby prípravy

Ingrediencie

porcií
2
  • 30 ks ružičkový kel Pridané do
  • 1 citrón Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 2 pl maslo Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Z jednotlivých hlavičiek kelu odrežeme spodnú časť a každú hlavičku naprieč narežeme.

2. Krok

Kel pripravíme na pare približne 10 minút.

3. Krok

Na panvici si rozohrejeme maslo, pridáme k nemu soľ a citrónovú šťavu.

4. Krok

Naparený kel hodíme na zohriate maslo a premiešame.

5. Krok

Výborne sa hodí ku grilovanému kuraciemu mäsu.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3785 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

754 receptov

Raňajky

1510 receptov