REKLAMA
Rybacia polievka
Môže byť z filé ale aj z ryby čerstvej.Táto je varená z kapra.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 230 g kapra
- 1 l voda
- 1 stredná žltá cibuľa
- 10 g maslo
- 370 g zemiaky očistené
- 3 ks jalovec
- 20 g cesnak
- 1 ks vajce
- 3 ks bobkový list
- 5 ks celé čierne korenie
- soľ
- drvený kmín
- Červená údená paprika
- majoránka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Rybku umyjeme,pridáme kmín,bobkový list, soľ, celé korenie, jalovec a zalejeme vodou. Varíme kým rybka nezmäkne.
2. Krok
V druhom hrnci si osmahneme nadrobno nakrájanú cibuľku a zemiaky s pretlačeným cesnakom, pridáme údenú papriku a zalejeme vývarom z ryby.Varime kým zemiaky nezmäknú. Časť zemiakov odoberieme a roxmixujeme,,toto nám polievku zahustí a nepotrebujeme múku.Rozmixovanú kašu vrátime späť do polievky spolu s mäsom z rybky . Pozor dobre mäsko skontroluj aby v ňom žiadna kosť nezostala.
3. Krok
Pridáme do polievky vajíčko povaríme a dochutíme. Môžeme odstaviť z ohňa.
4. Krok
Dobrú chuť 🤩