REKLAMA
Zdroj: Facebook
Rýchla sviečková omáčka
Ak máte radi tento druh omáčky, ale odrádza vás čas prípravy, vyskúšajte sviečkovú omáčku s kuracím mäsom. Príprava zaberie polovicu času a chuť je výborná.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kuracie prsia
- 1 bal zmes pod sviečkovú mrazená
- 1 ks Cibuľa
- soľ
- 2 ks bobkový list
- 4 ks celé čierne korenie
- 250 ml smotana na varenie
- 1 pl horčica
- citrónová šťava
- 2 pl slnečnicový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na väčšie kusy. Zatiaľ si ho dáme bokom. V hrnci na oleji osmažíme cibuľu, pridáme zmes zeleniny. Vložíme korenie, bobkový list, kuracie prsia a osolíme. Chvíľu restujeme. Potom podlejeme vodou a udusíme domäkka.
2. Krok
Mäso povyberáme a odložíme si ho na tanier. Vyberieme aj korenie a bobkový list. Zeleninu rozmixujeme, pridáme smotanu, horčicu a prevaríme. Na dochutenie môžeme použiť citrónovú šťavu. Mäso opäť vložíme do omáčky, chvíľu zohrievame a môžeme podávať s knedľou.
Jedna katastrofa ??