Rýchle mäso v paci
Recept na skvelú marinádu na kuracie prsia, ktoré ostanú extra šťavnaté.
Ingrediencie
- 2 pl sójovej omáčky
- 2 pl olivový olej
- 1 pl citrónová šťava
- 2 pl worchesterová omáčka
- 1 pl Med
- 2 strúčiky pretlačené cesnaku
- 1 pl sušené oregano
- čierne mleté korenie
- 2 kuracie prsia
- čerstvá petržlenová vňať
Najnovšie letáky
Postup
Do väčšieho sáčku si dáme všetky suroviny na marinádu - sójovú omáčku, olivový olej, citrónovú šťavu, worchesterovú omáčku, med, cesnak, oregano a korenie. pomer surovín môžete meniť podľa chuti. Ak máte radšej sladšie pridajte viac medu. Taktiež môžete použiť aj soľ na lepšie dochutenie.
Zdroj: Youtube
Kuracie prsia si očistíme a nakrájame. Vložíme do sáčku s marinádou.
Zdroj: Youtube
Takto pripravené kuracie prsia dáme marinovať do chladničky minimálne na pol hodinu.
Zdroj: Youtube
Na panvicu si rozohrejeme olivový olej a marinované kuracie prsia opekáme z oboch strán, kým nie je mäsko úplne prepečené.
Zdroj: Youtube
Podávame so šalátom, zemiakmi alebo grilovanou zeleninou. Dobrú chuť !
Zdroj: Youtube