Rýchly posúch bez kysnutia
Rýchly, voňavý, velmi chutný posúch s droždím, ale bez kysnutia. Jednoduchšia príprava už ani nemôže byť 🙂 stačí vám len varečka.
Ingrediencie
Cesto
- 600 g múka
- 550 ml voda
- 11⁄2 kl soľ
- 1 kl cukor
- 21 g droždia
- 3 pl olej
Okrem toho
- rozmarín
- levanduľa
- 3 strúčiky cesnak
- 50 ml olej
- trocha soľ
- paradajka
Najnovšie letáky
Postup
Z múky, soli, vody, oleja a droždia pripravíme riedke cesto. Miešame varečkou, cesto má byť ako na Nokedle/ Halušky. Cesto vylejeme na plech s papierom a rovnomerne ho upravíme. Na cesto nanesieme pokrájané čerstvé bylinky, ktoré sme zmiešali s olejom a so soľou. Môžme ich jemne prstami vtlačiť aj do cesta. Na vrch naukladáme podla chuti malé paradajky a dáme ihneď piecť do rúry na 190°C cca.35 minút. Treba si to radšej sledovať, lebo čas pečenia závysí od vašej rúry🙂👍
Posúch je velmi chutný, zvonka jemne chrumkavý a zvnútra vláčny🙂 Čo sa byliniek týka, tie sa môžu obmieňať podla chuti. Rozmer môjho plechu je 35x25cm. Prajem dobrú chuť!
Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube
Velka vďaka! Zase niečo nové... Prajem príjemné sviatky Zinnajdha