REKLAMA
Zdroj: FB: mňami yummy
Segedínsky guláš s kyslou smotanou
Recept na tradičný segedínsky guláš s kyslou smotanou, ktorý sa podáva s knedľou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčové mäso
- 1 ks kvasená kapusta
- 1 ks Cibuľa
- 1 ks kyslá smotana
- 1 kl rasca
- 1 ks hovädzí bujón
- 2 kl červená mletá paprika
- 1 pl olej
- soľ a mleté čierne korenie
- bobkový list
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso a cibuľu nakrájame.
2. Krok
Na oleji orestujeme cibuľu a po chvíli k nej pridáme aj mäso.
3. Krok
Posypeme ho soľou, korením, kmínom, červenou paprikou, pridáme bobkový list a bujón rozmiešaný vo vode.
4. Krok
Takto pripravené bravčové mäso dusíme zhruba 20 minút.
5. Krok
Po uplynutí doby pridáme do segedínu kapustu.
6. Krok
Kyslú smotanu rozmiešame s múkou a zahustíme ňou omáčku.