REKLAMA
Zdroj: Pixabay: moerschy
Silvestrovský studený tanier
Bohatý a rôznorodý silvestrovský studený tanier, ktorý uspokojí chuť každého. Hojný a chutný výber s mäsom a syrovými omáčkami, čerstvou zeleninou a ovocím. Ideálny party jedlo, ktoré môžeme pripraviť vopred.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Slovenské nástroje
- 500 g Krájaný
- 500 g klobása
- 500 g šunka
Syrové výrobky
- 500 g Trappistický syr
- 300 g Camembert
Zelenina
- 4 ks paradajka
- 4 ks Uhorka
- 2 Hlava ľadový šalát
Ovocie
- 2 ks jablko
- 2 ks pomaranč
Iné
- 1 Sklo majonéza
- 1 Sklo horčica
- 1 Sklo kečup
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Krájenie salámy, klobásy a šunky.
2. Krok
Rozkrájanie syra.
3. Krok
Umývanie a krájanie zeleniny.
4. Krok
Umývanie a krájanie ovocia.
5. Krok
Usporiadanie všetkých ingrediencií na taniere.
6. Krok
Umiesťovanie omáčok do samostatných misek.
7. Krok
Predpripravený studený tanier uchovávajte v chladničke, kým hostia nedorazia.