REKLAMA
Škoricovo ovsený koláč s jablkami
Ideálne sladké zdravé raňajky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 5 ks očistené na plátky nakrájané jablká
- 2 vajce
- 1 pl maslo na vymastenie
- 2 šálky ovsených vločiek 200 ml objem šálky
- 2 šálky ovsené mlieko
- Hŕstka nasekanych vlašských orechov iné
- 80 g sladidlo erythritol ine
- 2 čl škorica
- pol ČL muškátový oriešok
- 1 pl vanilková pasta
- 1 čl kypriaci prášok
- Štipka soľ
- 3 pl arašidový krém
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Sypké suroviny zmiešaj v jednej miske , mokré v druhej miske , k sypkým surovinám pridaj tie mokré.
2. Krok
Na dno zapekacej misky, poukladaj jablká ( zopár si nechaj bokom)
3. Krok
Zalej polovicou prioravenej zmesi, na zmes poukladaj zvyšné jablká, buenella krém a zalej opäť zvyšnou zmesou.
4. Krok
Peč na 175 stupňov 45 minút. Nechaj mierne vychladnúť, najlepšie chutí ešte vlažný, spolu s gréckym jogurtom a arašidovým maslom.
5. Krok
Mňam!