REKLAMA
Smotanovo-ananásová torta
Rýchly, nepečený, osviežujúci dezert, ktorý predovšetkým zasýti.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Krém
- 1 kg kyslej smotany
- 80 g hnedý cukor
- 20 g vanilkový cukor
- 1 stužovač šľahačky
Ostatné
- sušienky
- ananás z konzervy
- Lotus” nátierka
- 2 lotus keksíky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
Ingrediencie na krém si vymiešame spolu v miske. Na spodok tortovej formy s ukladáme vrstvu piškót a vrstvíme krém a ananásové kúsky, opäť ten istý postup, až kým neminieme krém. Na vrch si roztopíme nad parou “lotus” nátierku a podrvíme lotus keksíky. Dáme do chladničky na pár hodín a podávame. Dobrú chuť!