REKLAMA
Studená polievka gazpacho
Studená polievka gazpacho. Skvelá letná delikatesa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 šalátová uhorka
- 1 bal paprika trojfarebná
- 4 mäsité paradajky
- 2 strúčiky cesnak
- 1 červená cibuľa
- 1⁄2 l rajčinová šťava
- 2 pl olivový olej
- biely vínny ocot
- soľ a mleté čierne korenie
- čili vločky
- sriracha
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Na pomoc budeme potrebovať mixér, vďaka ktorému bude polievka jemnej konzistencie. Ako prvé si nasekáme v mixéri papriku, cibuľu a paradajky. Všetko dáme spolu do väčšej misy.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Uhorku tiež nasekáme v mixéri a pridáme k nasekanej zelenine.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pridáme olivový olej, ocot, soľ, korenie a rajčinovú šťavu. Všetko spolu dobre premiešame.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na záverečné dochutenie môžeme pridať čili vločky a omáčku sriracha. Podľa chuti a ako má kto rád štipľavé.
Zdroj: Youtube