REKLAMA
Tatársky biftek

Tatársky biftek

Recept na tradičný hovädzí tatársky biftek.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g mleté ​​hovädzie mäso Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • 50 g kapary Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • 4 polievková lyžica Nakladaná repa Pridané do
  • kyslé uhorky Pridané do
  • 4 čajová lyžička Strúhaný chren Pridané do
  • 4 žĺtko Pridané do
  • 40 g maslo Pridané do
  • 4 plátky Toast Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Z mäsa vytvorte štyri placky a položte ich na plátky toastov. Dochuťte soľou a korením. Na panvici rozpustite maslo a opečte toasty plackami nadol dozlatista. Potom ich obráťte a opečte ich do chrumkava.

Tatársky biftek - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Na vrchu ozdobte krúžkom cibule, žĺtkom a ostatnými prísadami. Vychutnajte si!

Tatársky biftek - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4887 receptov

Veľkonočné

245 receptov

Mäsité jedlá

2262 receptov

Dezert

3780 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

332 receptov

Pečivo

751 receptov

Večera

4603 receptov