REKLAMA
Teľacie s kukuricou
Ako prílohu som použila tarhoňu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 100 g teľacie mäso
- pór
- 1 polievková lyžica kukurica
- 1⁄2 polievková lyžica krupica
- mleté čierne korenie
- drvená rasca
- mleté bylinky oregano
- petržlenová vňať
- tymián
- olivový olej
- 30 g tarhoňa
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Tarhoňu alebo ryžu si pripravíme podľa návodu na obale. Kľudne môžte zvoliť aj varené zemiaky alebo aj cestoviny.
2. Krok
Na oleji si speníme pór. Pridáme na menšie kúsky nakrájané mäso.
3. Krok
Chvíľu restujeme, okoreníme a podlejeme vodou.
4. Krok
Vodu dolievame pokiaľ nie je mäso mäkké.
5. Krok
Pridáme kukuricu(použila som z konzervy a viackrát prepláchla).
6. Krok
Zamiešame a na zhustnutie pridáme krupicu, zamiešame a necháme prejsť varom.
7. Krok
Podľa chuti dokoreníme a odstavíme.
8. Krok
Dobrú chuť!