REKLAMA

Treska s paradajkovým pestom a pečenou zeleninou

Ryby sú zdrojom kvalitných bielkovín, cenných minerálnych látok, dôležitých stopových prvkov a vitamínov. Majú priaznivé účinky na srdcovo-cievny systém a odporúča sa ich konzumovať aspoň dvakrát do týždňa. Inšpirujte sa týmto našim rýchlym obedom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g tresky Pridané do
  • 2 pl paradajkového pesta Pridané do
  • maslo Pridané do
  • soľ korenie Pridané do
  • koreňová zelenina Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.

Tresku osolíme, okoreníme a pomúčime z oboch strán. V rozohriatej panvici s rastlinným olejom pečieme dozlatista. K hotovej rybe po vypnutí plameňa pridáme maslo, ktorým niekoľkokrát mäso pomocou lyžice prelejeme. Na filet ďalej dáme lyžicu paradajkového pesta. Podávame s pečenou koreňovou zeleninou a na masle zohriatou jarnou zeleninkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov