REKLAMA

Treska s paradajkovým pestom a pečenou zeleninou

Ryby sú zdrojom kvalitných bielkovín, cenných minerálnych látok, dôležitých stopových prvkov a vitamínov. Majú priaznivé účinky na srdcovo-cievny systém a odporúča sa ich konzumovať aspoň dvakrát do týždňa. Inšpirujte sa týmto našim rýchlym obedom.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 200 g tresky Pridané do
  • 2 pl paradajkového pesta Pridané do
  • maslo Pridané do
  • soľ korenie Pridané do
  • koreňová zelenina Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.

Tresku osolíme, okoreníme a pomúčime z oboch strán. V rozohriatej panvici s rastlinným olejom pečieme dozlatista. K hotovej rybe po vypnutí plameňa pridáme maslo, ktorým niekoľkokrát mäso pomocou lyžice prelejeme. Na filet ďalej dáme lyžicu paradajkového pesta. Podávame s pečenou koreňovou zeleninou a na masle zohriatou jarnou zeleninkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

745 receptov

Obed

4872 receptov

Nátierky

331 receptov

Mäsité jedlá

2256 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4586 receptov

Torty

481 receptov

Dezert

3769 receptov

Raňajky

1491 receptov