REKLAMA
Treska s paradajkovým pestom a pečenou zeleninou
Ryby sú zdrojom kvalitných bielkovín, cenných minerálnych látok, dôležitých stopových prvkov a vitamínov. Majú priaznivé účinky na srdcovo-cievny systém a odporúča sa ich konzumovať aspoň dvakrát do týždňa. Inšpirujte sa týmto našim rýchlym obedom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 200 g tresky
- 2 pl paradajkového pesta
- maslo
- soľ korenie
- koreňová zelenina
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Tresku osolíme, okoreníme a pomúčime z oboch strán. V rozohriatej panvici s rastlinným olejom pečieme dozlatista. K hotovej rybe po vypnutí plameňa pridáme maslo, ktorým niekoľkokrát mäso pomocou lyžice prelejeme. Na filet ďalej dáme lyžicu paradajkového pesta. Podávame s pečenou koreňovou zeleninou a na masle zohriatou jarnou zeleninkou.