REKLAMA

Turecký “Seekh Kebab”

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g hovädzieho mäsa mletého Pridané do
  • 1 čl oregano Pridané do
  • 1 čl tymián Pridané do
  • 2 čl Paprika sladká maďarská Pridané do
  • 1 strúčik cesnaku prelisovaný Pridané do
  • 1 Hŕstka čerstvej petržlenovej vňate najemno nasekanej Pridané do
  • 1 malé cibuľa najemno nakrájaná Pridané do
  • 1 čl plnotučnej horčice Pridané do
  • 1 čl soli Pridané do
  • 12 špajdlí Pridané do

Nutričné hodnoty a cena

Pre správne fungovanie stránky vypni v prehliadači blokovanie reklám

REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Všetky suroviny dôkladne zmiešame. Všetko musí krásne držať pohromade.

2. Krok

Zo zmesi vytvoríme 12 rovnakých hromádok, ktoré postupne nabalíme na špajdle. Vzniknú cca 10 cm dlhé tenké šišky na špajdliach.

3. Krok

Pečieme v rúre na plechu s papierom na pečenie pri 180 °C cca 25 minút alebo grilujeme zo všetkých strán dozlata.

4. Krok

Podávame s čerstvo nasekaným koriandrom alebo petržlenovou vňaťou, citrónom a s arabským „Pita“ chlebom, zemiakmi alebo ryžou.

REKLAMA

Ohodnoť tento recept

Páči sa ti tento recept?

Ako sa ti tento recept podaril?

0 / 255
Ak máš aj foto, pridaj sem

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Najnovšie recepty

REKLAMA
REKLAMA

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4790 receptov

Kuracie mäso

782 receptov

Mäsité jedlá

2234 receptov

Mascarpone

340 receptov

Zapekané

285 receptov

Raňajky

1453 receptov

Večera

4501 receptov
Recipe author image Patush

Turecký “Seekh Kebab”

45
Minút
4
Počet porcií
Postup
1. Krok

Všetky suroviny dôkladne zmiešame. Všetko musí krásne držať pohromade.

2. Krok

Zo zmesi vytvoríme 12 rovnakých hromádok, ktoré postupne nabalíme na špajdle. Vzniknú cca 10 cm dlhé tenké šišky na špajdliach.

3. Krok

Pečieme v rúre na plechu s papierom na pečenie pri 180 °C cca 25 minút alebo grilujeme zo všetkých strán dozlata.

4. Krok

Podávame s čerstvo nasekaným koriandrom alebo petržlenovou vňaťou, citrónom a s arabským „Pita“ chlebom, zemiakmi alebo ryžou.

Ingrediencie
500 g
hovädzieho mäsa mletého
1 čl
oregano
1 čl
tymián
2 čl
Paprika sladká maďarská
1 strúčik
cesnaku prelisovaný
1 Hŕstka
čerstvej petržlenovej vňate najemno nasekanej
1 malé
cibuľa najemno nakrájaná
1 čl
plnotučnej horčice
1 čl
soli
12
špajdlí