REKLAMA
Úhrabky
Slovenské tradičné jedlo s kyslou kapustou, slaninou, zemiakmi a cibuľkou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 450 g zemiak
- 150 g slanina sušená oravská
- 1 Cibuľa
- 250 g kyslá kapusta
- olej
- soľ
- kmín
- čierne mleté korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Nachystáme si ingrediencie.
2. Krok
Dáme si variť očistené zemiaky so soľou a rascou. Varíme do mäkka.
3. Krok
Slaninu a cibuľu nakrájame a opražíme.
4. Krok
Uvarené zemiaky scedíme, popučíme, pridáme opečenú slaninku, cibuľu a surovú kyslú kapustu.
5. Krok
Zamiešame a nech slovenský klasický obedík chutí. Podávať môžeme s pivom.