REKLAMA
Úžasný kotlíkový guláš
Úžasný kotlíkový hovädzí guláš so zemiakmi, paprikou a paradajkou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g hovädzieho mäsa na guláš
- 2 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 3 ks veľké zemiaky
- 1 zelená paprika
- 1 ks červená paprika
- 2 ks paradajky
- 1 Lyžice mletej papriky
- 1 Lyžice korenia
- 1 l vývaru alebo vody
- soľ
- rastlinný olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na menšie kusy a osušíme.
2. Krok
Cibuľu nakrájame na malé kocky a orestujeme na oleji v hrnci.
3. Krok
Pridáme k ním mäso a ďalej smažíme až kým mäso nie je zlatisto hnedé.
4. Krok
Pridáme cesnak, ktorý restujem 2 minúty a potom pridáme mletú papriku s korením.
5. Krok
Zemiaky nakrájame a pridávame do hrnca spolu s nakrájanou zeleninou a paradajkami.
6. Krok
Všetko zalejeme vývarom alebo vodou a necháme to vrieť na miernom ohni asi 1,5 hodiny.
7. Krok
Keď je guláš hotový, pridáme do neho soľ, aby sme upravili chuť.
To na pohľad vyzerá ako miska nachystané pre psika