REKLAMA
Včelie úle s pudingom
Ďalší recept na včelie úliky v mojom podaní.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
30
Základ
- 100 g piškóty
- 70 g mleté mandle
- 30 g proteín
- 30 g kakao
- 60 g jablková výživa bez cukru
- 20 g maslo
- 1 pl Arašidové maslo
- 1 pl Med
Plnka
- 30 g puding Sugar Free vanilka allnutrition
- 1 pl jemný tvaroh
- podľa potreby Vriaca voda
- 30 cca ks piškóty
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Piškóty rozmixujeme. Pridáme zvyšné ingrediencie a vymiešame cesto.
2. Krok
Pudingový prášok zalejeme vodou a rozmiešame. Vodu prilievame postupne, podľa konzistencie. Kým nám nevznikne mierne hustý puding. K nemu primiešame tvaroh. Plnku dáme do cukrárskeho vrecka.
3. Krok
Po častiach odoberáme zo základného cesta a natlačíme ho do formičky na úle. Do stredu urobíme dierku a naplníme plnkou. Prikryjeme piškótou, formičku otvoríme a vyklopíme úlik. Takto postupujeme, kým neminieme celé cesto. Z daného množstva mi vyšlo 31ks.