REKLAMA
Veľkonočná ovečka
AK chcete zaujať niečím na veľkonočnom stole, táto ovečka je super voľba, Jednoduchá na prípravu, chutná a vyzerá zaujímavo
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
16
- 170 g odkôstkovaných sušených ďatlí
- 40 g arašidového masla
- 50 g ryžových burizonov
- Čokoláda na obaľovanie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Ďatle zalejeme vriacou vodou a necháme 30 minút postáť.
2. Krok
Následne ďatle rozmixujeme, pridáme arašidové maslo a opäť mixujeme. Ak je zmes príliš hustá, môžeme pridať vodu z datlí (ja som dala asi 2 PL).
3. Krok
Pripravenú zmes zmiešame s burizonmi a tvarujeme guľôčky, ktoré dáme vychladnúť do chladničky.
4. Krok
Roztopíme si čokoládu a guľôčky v nej obaľujeme. Opäť necháme vychladnúť aby čokoláda stuhla.