REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pIt7fS6_uyb8mUd85jGb/5641be7da161b8482235dad647a25a.jpeg)
Veľkonočná plnka s mletým mäsom
Plnka z meltého mäsa vhodná na veľkú noc na plnenie hydiny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 6 ks jarná cibuľa
- 500 g mleté bravčové mäso
- 2 čl soľ
- 1 cm zázvor
- 1 čl ustricová omáčka
- 2 pl olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Jarnú cibuľku si očistíme a umyjeme. Nasekáme ju na malé kolieska a dáme do misy.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pIt7fS6_uyb8mUd85jGb/b7cce72e9d7fdc876026a6791b9be1.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme mleté bravčové mäso. Posolíme. Pridáme najemno nasekaný kúsok zázvoru.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pIt7fS6_uyb8mUd85jGb/660cee913b2602deef6d879dd5e59a.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pre lepšiu chuť pridáme ústricovú omáčku a olej. Všetko poriadne premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pIt7fS6_uyb8mUd85jGb/00c4e3c023338adde07d121e5c6229.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Plnku môžeme použiť aj surovú na plnenie hydiny, alebo ju môžeme pripraviť na panvici.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/pIt7fS6_uyb8mUd85jGb/5e4a904a3cd94a4ea31ea09caa5070.jpeg)
Zdroj: Youtube