REKLAMA
Veľkonočná plnka s mletým mäsom
Plnka z meltého mäsa vhodná na veľkú noc na plnenie hydiny.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 6 ks jarná cibuľa
- 500 g mleté bravčové mäso
- 2 čl soľ
- 1 cm zázvor
- 1 čl ustricová omáčka
- 2 pl olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Jarnú cibuľku si očistíme a umyjeme. Nasekáme ju na malé kolieska a dáme do misy.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme mleté bravčové mäso. Posolíme. Pridáme najemno nasekaný kúsok zázvoru.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pre lepšiu chuť pridáme ústricovú omáčku a olej. Všetko poriadne premiešame.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Plnku môžeme použiť aj surovú na plnenie hydiny, alebo ju môžeme pripraviť na panvici.
Zdroj: Youtube