REKLAMA
Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ
Vianočný pstruh
Vianočný pstruh recept
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 ks pstruh
- 2 pl maslo
- korenie na ryby
- 1 ks citrón
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Čerstvého pstruha dobre umyjeme a osušíme papierovými obrúskami. Ryby si posolíme zvnútra aj zvonku.
2. Krok
Do vnútra ryby dáme maslo a plátky citróna.
3. Krok
Pstruha zvonku posypeme korením na ryby. Pstruha zprudka opečieme na panvici na masle.
4. Krok
Keď je opečený z oboch strán, preložíme si ho na plech s papierom na pečenie a dáme do vyhriatej rúry na 200 stupňov.
5. Krok
Upečeného pstruha vyberieme zakryjeme a necháme chvíľku postáť. Pred podávaním ho ešte pokvapkáme citrónovou šťavou.