REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/k4FhN81qyBHO5iIdoN-O/f81b6cc3a762b5b6c696c0e6d6d3f3.jpeg)
Výborný obed z jedného pekáča
Výborný obed z jedného pekáča
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Suroviny
- 400 g mleté teľacie mäso
- 1 Cibuľa
- 200 ml paradajkový pretlak
- 200 g mrazená zelenina kukurica mrkva hrášok
- čierne korenie
- 150 g gouda syr
- soľ
- 2 zúbky cesnak
Pyré
- 400 g zemiaky
- 50 g maslo
- 80 ml mlieko
- soľ soľ
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Cibuľu a cesnak nasekáme nadrobno a chvíľu orestujeme na troche oleja. Po pár minútach pridáme mäso a restujeme spolu. Podľa potreby podlejeme trocha vody a dodáme paradajkový pretlak. Chvíľu varíme a nakoniec vsypeme zamrznutú zeleninovú zmes. Ochutíme soľiu, korením a hotové odstavíme.
2. Krok
Zemiaky očistíme, narežeme na kocky a uvaríme v osolenej vode. Z uvarenýchbzemiakov následne pripravíme pyré s pridaním masla a mlieka. Podľa chuti osolíme.
3. Krok
Na dno nádoby na pečenie dáme pripravené mäso, na mäso nadtrúhame goudu a prekryjeme zemiakovým pyré. Pečieme na 200 C asi 20 min.