REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/9BWENLuiCL-Z1qwRPASy/48a0ab96778b1a5eccd0d0e763653a.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Vynikajúce pečené jahňacie rebrá
Chutné pečené rebierka na rozmaríne a cesnaku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 ks rebrá jahňacie (vcelku)
- 10 strúčikov cesnak
- rozmarín
- soľ
- voda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso si očistíme a poriadne nasolíme. Pridáme k nemu čerstvý rozmarín prípadne iné bylinky podľa chuti.
2. Krok
Vložíme si ho do pekáča a pridáme strúčiky cesnaku. Zakryjeme alobalom a dáme piecť na 180 stupňov. Mäso pravidelne podlievame vodou.
3. Krok
Mäsko po hodine a pol odokryjeme a necháme zapiecť do zlata.