REKLAMA
Zdroj: Pixabay
Vyprážaný syr v rúre
Klasický syr v trojobale vyprážaný v rúre.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g eidamový syr
- 2 ks vajcia
- 4 pl múka
- 6 pl strúhanka
- 2 pl bravčová masť
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Eidam vcelku si nakrájame na menšie kocky. Budú sa nám lepšie obaľovať a piecť.
2. Krok
Vajcia si rozšľaháme, jemne osolíme. Do Ďaľšieho taniera si dáme múku a do tretieho taniera si dáme strúhanku.
3. Krok
Kocky syru obaľujeme najskôr do múku, následne do vajíčka a nakoniec v strúhanke. Ak nám vajíčko a strúhanka zostáva, môžeme obaliť kocky ešte raz.
4. Krok
Obalené syrové kocky si uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pokvapkáme ich roztopenou masťou.
5. Krok
Syr dáme do vyhriatej rúry na 240 stupňov a pečieme do zlata. Počas pečenia ich musíme obrátiť.