REKLAMA
Zapekaná bagetka
Chrumkavá bagetka ktorá chutí ako čerstvo upečená.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- bagetka biela
- šunka
- jarná cibuľa
- syr
- vajce
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Bagetku v strede roztvorime a spravíme z nej vaničku (prstami na boky popritláčame)do ktorej rozklepneme vajíčko, naň dáme nakrájanú jarnú cibuľku, potom plátky šunky a navrch syr.Trošku poprskáme olejom a šup rúry na chvíľku zapiecť cca 10 min na 180 st.
2. Krok
*Šunku môžme nahradiť slaninkou a jarnú cibuľku petržlenovou vňaťou. Najlepšie je piecť na pečiacom papiery. Výborne chutí so zeleninou ale môžme prapať aj s kečup či tatarkou kto ako rád má.