REKLAMA
Zeleninová nátierka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 100 g bieleho cottagu
- 1 paprika
- 1 paradajka
- 3 reďkovky
- 1 Lyžice kyslej smotany bieleho jogurtu
- pažítka
- umytej a najemno nasekanej petržlenovej vňate
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Papriku a paradajku si nadrobno nakrájame.
2. Krok
Spolu s cottagom to vymixujeme.
3. Krok
Pridáme nastrúhané reďkovky, smotanu a premiešame.
4. Krok
Podávame s nasekanou pažítkou a pečivom.
5. Krok
Pred podávaním dáme do chladničky.
6. Krok
Staršie deti si môžu pridať soľ a horčicu.
7. Krok
Dobrú chuť!