REKLAMA
Zeleninový kuskus s parmezánom
Ľahký a zdravý obed hotový raz-dva-tri...
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 polievková lyžica ghee
- 2 kus jarná cibuľa
- 1 kus mrkva
- handful hrášok
- bujón
- handful čerstvého špenátu
- 1 hrnček kuskus
- parmezán
- bylinky
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Na ghee masle si opražíme nakrájanú jarnú cibuľku do zlatova. Následne pridáme nakrájanú mrkvu, hrsť hrášku, špenátu a chvíľku restujeme.
2. Krok
Zalejeme vývarom, aby sa zelenina dusila a ochutíme bylinkami a štipkou soli. Varíme pod pokrievkou, kým mrkva nezmäkne.
3. Krok
Pridáme kuskus a necháme pod pokrievkou na vypnutej plotni.
4. Krok
Pokiaľ varíme deťom, môžeme servírovať za pomoci formičiek a vrch ešte posypeme parmezánom.