REKLAMA
Zdroj: EzumeImages from Getty Images
Zemiaky s kyslou kapustou
Tradičné jedlo, ktoré je obzvlášť obľúbené počas zimných mesiacov.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Hlavné ingrediencie
- 500 g zemiaky
- 500 g kyslá kapusta
- 2 ks klobása
Korenie a olej
- 2 čl soľ
- 1 čl čierne korenie
- 2 pl olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky ošúpte a uvarte v osolenej vode. Po uvarení ich scedíme.
2. Krok
Kyslú kapustu vložte do hrnca, pridajte vodu a varte, kým nie je mäkká.
3. Krok
Klobásu nakrájajte na kolieska a opražte na panvici s olejom, kým nie je dobre opečená.
4. Krok
V hrnci zmiešajte zemiaky, kyslú kapustu a klobásu. Pridajte soľ a korenie podľa chuti a dôkladne premiešajte.
5. Krok
Podávajte teplé. Dobrú chuť!