REKLAMA

Zemiaky s petržlenovou vňaťou

Naša obľúbená príloha

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg mladé zemiaky Pridané do
  • soľ Pridané do
  • Zopár kmínkov Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Zemiaky ošúpeme, narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody. Pridáme aj zopár kmínkov.

2. Krok

Medzitým si pripravíme bravčovú masť a necháme ju roztopiť. Do masti pridáme nasekanú petržlenovú masť a trochu ju popražíme. Pozor aby nezhorela.

3. Krok

Uvarené zemiaky scedíme ,následne prelejeme pripravenou masťou s petržlenom a premiešame.Podľa chuti ešte dosolíme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Lacné jedlá

1491 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3618 receptov