REKLAMA

Zemiaky s petržlenovou vňaťou

Naša obľúbená príloha

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg mladé zemiaky Pridané do
  • soľ Pridané do
  • Zopár kmínkov Pridané do
  • 1 pl bravčová masť Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Zemiaky ošúpeme, narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody. Pridáme aj zopár kmínkov.

2. Krok

Medzitým si pripravíme bravčovú masť a necháme ju roztopiť. Do masti pridáme nasekanú petržlenovú masť a trochu ju popražíme. Pozor aby nezhorela.

3. Krok

Uvarené zemiaky scedíme ,následne prelejeme pripravenou masťou s petržlenom a premiešame.Podľa chuti ešte dosolíme.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4629 receptov

Mäsité jedlá

2184 receptov

Zaváranie

147 receptov

Raňajky

1368 receptov

Lacné jedlá

1453 receptov

Mascarpone

333 receptov

Večera

4332 receptov