REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/R7t5tBCRm24kRywq89xL/ce0f61e8f51c77ab99324a262f2a23.jpeg)
Zemiaky s petržlenovou vňaťou
Naša obľúbená príloha
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg mladé zemiaky
- soľ
- Zopár kmínkov
- 1 pl bravčová masť
- petržlenová vňať
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Zemiaky ošúpeme, narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody. Pridáme aj zopár kmínkov.
2. Krok
Medzitým si pripravíme bravčovú masť a necháme ju roztopiť. Do masti pridáme nasekanú petržlenovú masť a trochu ju popražíme. Pozor aby nezhorela.
3. Krok
Uvarené zemiaky scedíme ,následne prelejeme pripravenou masťou s petržlenom a premiešame.Podľa chuti ešte dosolíme.