REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť.
Živánska v alobale na plechu
Živánska v alobale na plechu, ktorú pravidelne pripravujem pre celú rodinu, najmä na víkendy. Táto verzia pripravená v alobale na plechu je veľmi praktická.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčové mäso
- 500 g zemiakov
- 2 kus cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 100 g slanina
- 200 g klobása
- mleté čierne korenie
- paprika
- rasca
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky nakrájajte na tenké krúžky, zemiaky na mesiačiky. Cesnak pretlačte cez lis.
2. Krok
Na plech rozložte alobal. Naň položte plátok mäsa, zemiaky, kolieska klobásy a kúsky slaniny. Všetko dochutíme soľou, korením, paprikou a rascou. Kto má rád cesnak, ako ja, nech nešetrí.
3. Krok
Alobal uzavrieme a vložíme na plech do predhriatej rúry.
4. Krok
Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 40 minút.