REKLAMA
Baci di dama- talianske drobné pečivo
Talianske drobné pečivo
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
20
- 150 g hladká múka
- 100 g práškový cukor
- 150 g pražené lieskovce mleté
- 150 g maslo
- 20 g kakao
- 100 g čokoláda na plnenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Múku, cukor, kakao a mleté lieskovce dáme fo misky. Všetky sypké suroviny premiešame lyžicou a následne pridáme maslo narezané na plátky.
2. Krok
Zo všetkých surovín vypracujeme cesto, ktoré zamotáme do potravinovej fólie a necháme odstáť v chladničke aspoň hodinu.
3. Krok
Následne z cesta formujeme malé guľky (5 g) a ukladáme na plech vystlaný papierom.
4. Krok
Pečieme na 180 C asi 8 minút. Treba ich kontrolovať keďže sú malé a rýchlo sa upečú.
5. Krok
Hotové vychladnuté keksíky zlepujeme roztopenou čokoládou.