REKLAMA
Zdroj: oproko from Canva
Baklažán na grile
Baklažán na grile je šťavnatý a chutný vegetariánsky pokrm. Táto jednoduchá a rýchla receptúra prináša dokonalú kombináciu sladkosti baklažánu a dymového chute grilu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 2 ks baklažán
- 2 čl olivový olej
- 1 čl soľ
- 1 čl čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
V prvom kroku si pripravíme baklažány tak, že ich umyjeme. Baklažány potom nakrájame na hrubé pláty.
2. Krok
V malom hrnčeku zmiešame olivový olej, soľ a čierne korenie.
3. Krok
Pomocou štetca potrieme baklažány zmesou olivového oleja.
4. Krok
Baklažány grilujeme z oboch strán na stredne silnom ohni, kým nezískajú zlatohnedú farbu a nebudú šťavnaté.
5. Krok
Hotový baklažán na grile je najlepšie podávať hneď po ugrilovaní. Dobrú chuť!