REKLAMA
Banana bread
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- handful hrozienka
- 4 ripe bananas v1
- 0.8 šálky cukor
- 11⁄2 šálky špaldová múka
- 1 čajová lyžička kypriaci prášok
- 1 vajce
- 50 g maslo rozpustené
- trochu nasekanej čokolády
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
70 min.
1. Krok
Banány ošúpeme a dáme ich do misy. Popučíme vidličkou. Pridáme cukor, vajíčko a dobre premiešame.
2. Krok
Pridáme preosiatu múku zmiešanú so sódou bikarbónou. Dobre premiešame, aby sme nemali v ceste hrčky. Potom pridáme rozpustené, vychladené maslo. Zakaždým dobre premiešame. Nakoniec vmiešame jemne hrozienka a čokoládu.
3. Krok
Vylejeme do pozdĺžnej formy vyloženej papierom na pečenie a pečieme pri teplote 175°C asi 55-60 minút. Kontrolujte špajdľou. Nechajte poriadne vychladnúť.