REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Bavorské knedle
Tradičné české bavorské knedle, ktoré sa skvele hodia k mäsovým pokrmom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 kus Surové zemiaky
- 4 kus uvarené zemiaky
- 350 g hrubá múka
- 1 kus vajce
- 2 kus rožok
- 1 Lyžica Soľ
- 1 Lyžice rastlinný olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Nastrúhame surové a uvarené zemiaky.
2. Krok
Do zmesi pridáme vajíčko, múku, soľ a olej a poriadne premiešame.
3. Krok
Potom pridajte na kocky nakrájané rožky.
4. Krok
Mokrými rukami vytvoríme gule a dáme variť do horúcej osolenej vody na 20 minút.