Zdroj: FB: DOMÁCE- FAJNOVÉ JEDLÁ
Belehradský bravčový rezeň
Tento rýchly recept na Belehradký bravčový rezeň s lečom je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov bravčového mäsa. S kombináciou chutného bravčového rezeňa a pikantného leča ponúka tento jedlo výbornú kombináciu chutí a jednoduchý postup prípravy.
Ingrediencie
- 4 plátky bravčového karé
- 1 Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 400 g leča
- soľ
- čierne mleté korenie
- olej
Najnovšie letáky
Postup
V panvici na stredne veľkom ohni si zohrej olej. Plátky bravčového karé osoľ a okoreň z oboch strán.
Plátky karé opraž na panvici z oboch strán, kým nezískajú zlatistú farbu. Potom ich vyber a odlož bokom.
Na tej istej panvici opečte nasekanú cibuľu a cesnak. Do zmesi pridaj prepláchnuté lečo. Premiešaj a nechaj zmes povariť asi 5 minút.
Vráť opečené plátky karé späť na panvicu a nechaj ich povariť v leči ešte 10 minút, aby sa mäso premiešalo s omáčkou a dochutilo sa.
Ako príloha sa výborne hodia uvarené zemiaky.
Noo,,ma to být Srbský rezeň, a není to s lečom, ale s paradajkami a paprikou;!!