REKLAMA
Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Bravčové karé na prírodno s volským okom
Bravčový plátok s volským okom je skvelý pokrm pre všetkých, ktorí milujú klasickú mäsistú večeru. Tento recept kombinuje tenký rez bravčového mäsa s volským okom a zeleninovou prílohou, ktorá vytvára skvelú chuťovú kombináciu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g bravčová panenka
- 1 ks mrazená zelenina
- 3 ks vajce
- olej
- soľ
- múka
- mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové karé nakrájame na plátky, ktoré jemne vyklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke.
2. Krok
Na panvici rozpálime olej a plátky orestujeme z oboch strán.
3. Krok
Mäso podlejeme trochou vody a prikryté dusíme približne 30 minút.
4. Krok
Nakoniec pridáme k mäsu mrazenú zeleninu a dusíme do zmäknutia.
5. Krok
K dusenému bravčovému karé sa výborne hodí volské oko so zemiakmi.