REKLAMA
Bravčové karé na šťave
Jednoduchý, chutný a rýchly recept.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčová panenka
- 1 pl maslo
- 1 čl kukuričný škrob
- 300 ml voda/ vývar
- soľ a korenie
- mletý kmín
- ryža/ varené zemiaky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.
2. Krok
Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.
3. Krok
Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.