REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2v-IXuJS3_kkzmZyd3lm/2bc5bf2d646dfb7caeff3b61baa4cc.jpeg)
Bravčové karé na šťave
Jednoduchý, chutný a rýchly recept.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčová panenka
- 1 pl maslo
- 1 čl kukuričný škrob
- 300 ml voda/ vývar
- soľ a korenie
- mletý kmín
- ryža/ varené zemiaky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme, nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvicu dáme rozpustiť maslo a mäso osmažíme z obidvoch strán.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2v-IXuJS3_kkzmZyd3lm/8970a7f3f0ccecc85e1c9ecd2235ce.jpeg)
2. Krok
Po osmažení, podlejeme vodou / vývarom, pridáme mletý kmín a necháme dusiť do mäkka. Podľa potreby podlievame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2v-IXuJS3_kkzmZyd3lm/5c6c119a935cd63b46e6c5ae850ccd.jpeg)
3. Krok
Vo vode rozpustíme kukuričný škrob a ku koncu varenia ním šťavu zahustíme. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2v-IXuJS3_kkzmZyd3lm/26e345543044da14721609df7efa15.jpeg)