REKLAMA
Bravčové koleno na grile
Mäsko šťavnaté ,výbornej chuti a vôbec nieje vysušené.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 2 bravčové koleno
- 2 pl Med
- soľ
- grilovanie korenie
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
- cesnakový prášok
- 500 ml pivo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Deň pred grilovaním si kolená vykostíme, nakrájame na veľké kocky.Pridáme soľ a všetky koreniny.Dobre premiešame a odložíme do chladničky do druhého dňa.Kosti pridáme tiež k mäsku, nevyhadzujeme.Ugrilujeme ,,sú tiež výborne .
2. Krok
Na druhý deň pred grilovaním mäso zľahka pogrilujeme (nie dlho ,len aby sa nám zvrchu zatiahlo)Potom ho dáme do hrnca (najlepšie hrubý liatinový alebo hlinený)zalejeme pivom a prikryté vrátime na gril. Necháme na grili cca 2h na cca 250st.Pozor nie na priamom ohni . Podávame s chlebíkom,zeleninou ,dresingom ako komu chutí.